Nieuwsbrief april 2018
 

Nieuwsbrief april 2018

Uitreiking EIB-rapport 'Beeld van gespecialiseerde bedrijven'

Op 22 maart jl. werd het nieuwe EIB-rapport over de gespecialiseerde restauratiebranches uitgereikt in museum Lambert van Meerten in Delft. Er wordt hier momenteel volop wordt gerestaureerd, VRS-lidbedrijf Steenhouwerij Maarssen voert het natuursteenherstel uit. John van den Heuvel, bedrijfsleider van deze steenhouwerij, gaf een rondleiding aan de genodigden in het prachtige 19e eeuwse pand. Hij legde uit wat er zoal komt kijken bij het restaureren van natuursteen in een monument en benadrukte het belang van specifieke vakkennis van gespecialiseerde restauratiebedrijven. Het rapport kunt u hier downloaden. 

Vooraankondiging Natuursteenplatform

Op vrijdag 1 juni a.s. zal weer een RCE-Natuursteenplatform plaatsvinden. De programmacommissie, bestaande uit Hendrik Jan Tolboom (RCE), Corrie Kussendrager (ROC Midden Nederland), Timo Nijland (TNO) en John van den Heuvel (VRS), is weer druk bezig met de voorbereidingen. Zodra het programma definitief is laten wij dit weten via een nieuwsbrief. U kunt zich t.z.t. aanmelden via de website van de RCE.

Nieuwsbrief VRS blijven ontvangen? Laat het ons even weten!

Eind mei 2018 wordt nieuwe Europese wetgeving voor gegevensbescherming van kracht. Eén van de gevolgen hiervan is dat wij nieuwsbrieven alleen nog kunnen toesturen aan partijen die zich hiervoor hebben aangemeld. Wilt u onze nieuwsbrief blijven ontvangen, klik dan hier.

 
Als u deze e-mail niet meer wilt ontvangen, klikt u hier.